Ett litet klipp om Munkfors ...

Sitter uppe vid Jocke just nu, har spelat lite NFS & så.
Gick ut till vardagsrummet där Maria satt & kollade på nått på SVT & jag slog mig ner jag med.
Programmet handlade om Munkfors & sånt som händer där.
När jag kom handlade det om polisen;
Janne Josefsson (som reportern hette) stod utanför polisstationen & försökte ta sig in. Enligt skylten på väggen bredvid stod det att det skulle vara öppet vid den tidpunkten & att stationen skulle vara bemannad. Det var ingen som öppnade, så han slog sig en pling, de skulle koppla - & han hamnade hos Telia. Sen ringde han igen & hon undrade om han skulle kopplas till Torsby istället, men han ville ju in till Munkforspolisen (p.g.a. att SVT fått mottaga klagomål om att Munkfors-polisen aldrig fanns på plats) & han ville prata med dem om det.
Då blev han istället kopplad till en av polisernas mobil - & det gick direkt till mobilsvar...
Herregud, det är verkligen helt otroligt.
Sen visade de även hur det ser ut på "Nätterna" i Munkfors & att det är de frivilliga nattvakarna som fick göra polisens jobb typ.
Men så ser det ju inte enbart ut i Munkfors, utan det är ju ganska likadant för alla orter häromkring.
Minns när Madelene berättade om hur hon stod på sin balkong & såg hur hennes bil blev stulen, då hon ringde polisen - & där fick hon svaret att de skulle komma om 3 timmar, för de var ju i Torsby & det fanns ingen mer...
Det är verkligen helt otroligt, återigen. Nog för att många poliser häromkring borde gå en charmkurs av något slag & lära sig att respektera folk, så som de själva vill bli respekterade - men polisen behövs ändå.
Sjukt ärrä, men så ser läget ut helt enkelt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0